MAATWERK SOFTWARE

Optimaliseer je bedrijfsprocessen

Uw bedrijf is uniek en daarom is standaard software soms niet voldoende. Uw bedrijfsprocessen vragen om specifieke automatisering. Hiervoor bieden wij de oplossing. 

Met ons team van specialisten bouwen wij precies wat u nodig heeft. Of het nu gaat om en compleet nieuw pakket, het opnieuw bouwen van verouderde software of koppelingen van bestaande software, wij helpen u graag.

Inzichtelijk software ontwikkelen

Software ontwikkeling is niet eenvoudig en vraagt om een strakke planning.

Allereerst maken we vrijblijvend een (online) afspraak om uw wensen en eisen te bespreken. Daaruit volgt een offerte met een schatting van het project zodat u niet voor verassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij op basis van het eerste gesprek nauwkeurig schatten wat uw investering ongeveer zal zijn.

Wij maken gebruik van Scrum om ervoor te zorgen dat u betrokken bent bij het project. Elke twee weken wordt een nieuw onderdeel opgeleverd ter goedkeuring. Op deze manier heeft u grip op uw project en kan er snel ingegrepen worden als er iets wordt gemaakt wat niet naar wens is. Ook kunnen prioriteiten aangepast worden op wat uw bedrijf op dat moment nodig heeft.

Kortom: software ontwikkeling met u als klant in de lead, niet de techneuten.

Zelf eigenaar van de broncode
Grip op de kosten
Ontwikkelen vanuit de gebruiker